OPTIONALE

Sunt afisate 1-8 din 8 rezultate
LAMINARE SPRANCENE 320€
(0 voturi)

LAMINARE SPRANCENE

18/06/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Acest training online pentru LAMINARE SPRANCENE este creat special pentru specialistii cu experienta din domeniul beauty care doresc sa isi mai adauge inca un tratament in “meniul lor”.

H.I.F.U. 690€
(0 voturi)

H.I.F.U.

17/06/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

H.I.F.U. (High-Intensity Focused Ultrasound), este o tehnologie non-invaziva cu ultrasunete, care are beneficiul de a penetra în zona subcutanata si de a produce efectul de lifting.

CURS MARKETING Gratuit
(0 voturi)

CURS MARKETING

13/04/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Curs Marketing Online – Sfaturi practice & posibilitati eficiente de promovare online realizat de Ramona Voicu – specialist marketing online GoPurple.

PLASMA PEN 930€
(0 voturi)

PLASMA PEN

02/04/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Tehnologia cu plasma pen este la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica, doctorul care face procedura cat si cosmeticianul au nevoie de un curs specializat pe aceasta noua metoda revolutionara, acesta dureaza o zi si in Romania exista o singura scoala care face acest masterclass. Fibroblast este un tratament revolutionar pentru facelift la nivelul chirurgical dar fara a fi nevoie de bisturiul unui estetician dar in acelasi timp poate fi facut doar de personal acreditat ,,plasma tehnic’’.

MEZOTERAPIE 399€
(0 voturi)

MEZOTERAPIE

02/04/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Terapia cu microneedling sau cunoscuta sub numele de Mezoterapie are un puternic efect de rejuvenare asupra fibrelor de colagen si elastina, atat prin actiunea mecanica cat si prin introducerea ingredientelor active direct in staturile profunde ale pielii.

Vânzare CARBON PEEL 180€ 90€
(0 voturi)

CARBON PEEL

02/04/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Carbon Peel este un tratament ultramodern ce presupune folosirea unui echipament din categoria high tech a laserelor non-ablative, mai exact folosirea unui LASER Nd:YAG Quality Switch. Complexitatea acestui tip de LASER, prin caracteristicile si proprietatile energiei luminoase pe care o genereaza, il face potrivit pentru utilizarea lui in indepartarea tatuajelor dar si pentru efectuarea tratamentului de carbon peel.

BB GLOW 399€
(0 voturi)

BB GLOW

02/04/2020Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Tratamentul unic BB GLOW este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru îndepărtarea cicatricilor acneei, hiperpigmentarea și a porilor dilatati.

HYALURON PEN 599€
(0 voturi)

HYALURON PEN

13/08/2019Împărțiți data creării cursului și numărul de comentariiFara comentarii

Hyaluron Pen este viitorul! Prima metodă non-invazivă de administrare a tratamentului fără ace, fără durere și fără riscuri, care permite, cu pregătirea profesională adecvată, să ofere clienților servicii de umplere a acidului hialuronic în zonele de interes.

×

Distribuit de WhatsApp Chat

×