DESPRE NOI

Povestea noastra
Cine suntem
Cursurile noastre
Povestea noastra 01

Povestea noastra

Proiectul Start Academy a demarat din dorinta de a aduce Romania in randul tarilor ce au inregistrat un real progres in ceea ce priveste sfera de activitate in estetica. Start Academy se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in acest domeniu. Cursurile disponibile satisfac actualele cereri din cabinetele de estetica medicala dar si ale saloanelor de infrumusetare, reusind sa pregateasca la un nivel superior, specialisti si tehnicieni dedicati meseriei alese.

Cine suntem 02

Cine suntem

O echipa dinamica ce pune profesionalismul pe primul plan, asta au in comun oamenii Start Academy. Proiectul a luat nastere din dorinta de a performa si de a impune noi standarde pe piata din Romania. Profesorii din cadrul programului de pregatire sunt dedicati si reusesc sa implementeze cea mai eficienta metoda de invatare in cadrul cursurilor sustinute.

Cursurile noastre 03

Cursurile noastre

Start Academy a devenit principalul furnizor de cursuri estetica medicala, ce acopera o gama foarte larga de servicii: de la Dermopigmentare, Cosmetică, Remodelare Corporală, Îndepărtare Tatuaj, Epilare Definitivă, Fototratamente, Extensii Fir cu Fir, Make Up și până la Masaj.
Zeci de cursuri acreditate, susținute de către traineri experimentați sunt disponibile atât în România cât și în alte țări: SUA, Germania, Franța etc.

Avantaje

Argumentele noastre pentru alegerea unui curs online.

TRAINERI

START ACADEMY ONLINE iti pune la dispozitie lectori cu experienta, nationala si internationala, relevanta pentru a va oferi informatii actualizate.

CONSILIERE

Consultantii START ACADEMY ONLINE sunt instruiti pentru a va oferi informatii complete legate de acreditari, tipul de specializare, curricula si avantaje de piata.

DIPLOME

START ACADEMY ONLINE se mandreste cu cel mai mare portofoliu de specializari si acreditari in domeniul esteticii avand peste 5000 de diplome emise.

×

Distribuit de WhatsApp Chat

×